Det skal være nyt og spændende

at gå i 10. klasse! Du skal møde nye venner, fag og lærere. Men frem for alt skal du glæde dig til et livligt og udviklende ungdomsmiljø.

På UCN10 tror vi på, at blandingen af et linjefag du brænder for og fag du skal dygtiggøre dig i, giver dig det gode og afvekslende skoleår.

Vi prikker til din robusthed, og i undervisningen vil du opleve et twist af bevægelse. Uanset hvordan du sætter dit skema sammen, vil du kunne afslutte skoleåret med et 10. klasses afgangsbevis.

På UCN10 kommer vi hinanden ved! Vi tager på introtur, mødes til foredrag, fællessamlinger, temadage, gallafest, fredagscafeer, slipsedage, biograftur og meget andet godt. Til foråret forbereder linjen sig til den store studietur, der vil gå til en spændende europæisk by. Det gode og forpligtende fællesskab på skolen skaber vi sammen – i fællesskab gør vi UCN10 til et godt sted at lære og et godt sted at være!

Vi har gjort det GODT

i 27 år, og det har vi tænkt os at blive ved! Vi glæder os til at byde indenfor til et nyt, anderledes og spændende år – og hvem ved, måske det bliver dit bedste skoleår?

Sidst opdateret den 13. november 2023